GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμοι οι "Εισβολείς" για το Nomads - Τι δήλωσαν πριν πετάξουν για Μαδαγασκάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Έτοιμοι να εισβάλουν στη Μαδαγασκάρη και να κάνουν άνω-κάτω τους παίκτες του Nomads, είναι οι πρώην Survivors. Λίγο πριν αναχωρήσο...

Έτοιμοι να εισβάλουν στη Μαδαγασκάρη και να κάνουν άνω-κάτω τους παίκτες του Nomads, είναι οι πρώην Survivors. Λίγο πριν αναχωρήσουν από την Ελλάδα, μίλησαν στην κάμερα του "Πρωινού" και εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

«Ήταν δύσκολη απόφαση. Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι φεύγω να πάω στο Nomads. Ο γιος μου, που είναι πέντε χρονών, μου λέει μπαμπά πήγαινε να σε δούμε, να κερδίσεις, να μου αφιερώνεις τις νίκες. Η κόρη μου ακόμη δεν το έχει συνειδητοποιήσει», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, από την πλευρά του είπε: «Είναι δύσκολο για μένα να αφήσω τη μητέρα μου για δεύτερη φορά, αλλά όλες τις αποφάσεις τις παίρνουμε όλοι μαζί. Μίλησα πριν λίγο με τον Ντάνο και μου είπε πως το ζηλεύει. Όπως και ο Βασάλος. Σίγουρα με τον Ορέστη Τσανγκ έχω περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές»!

Η Ελισάβετ Διοβλιατίδου, δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιους παίκτες που είναι στο Nomads θα ήθελε να γνωρίσει καλύτερα και με ποιους παίκτες από το Survivor χαίρεται που θα τους ξαναδεί. «Χαίρομαι που θα είμαι με την Ντάρια γιατί έχουμε συνεργαστεί κιόλας και χαίρομαι που θα δω τον Κώστα τον Μισθοφόρο, γενικά χαίρομαι…», ανέφερε.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν και οι υπόλοιποι παίκτες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση