GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nomads: Ο σοβαρός τραυματισμός του "μισθοφόρου" και ο τρίτος μονομάχος - ΒΙΝΤΕΟ

Άλλο ένα απαιτητικό αγώνισμα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, στην μάχη των αρχηγών, με τους πάντες να παγώνουν από τον σο...

Άλλο ένα απαιτητικό αγώνισμα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, στην μάχη των αρχηγών, με τους πάντες να παγώνουν από τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Ο «μισθοφόρος» έπεσε άσχημα και η γιατρός του παιχνιδιού έτρεξε δίπλα του για να δει τι έχει συμβεί και να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

«Εισβολείς» και «Επίλεκτοι» δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι έχει συμβεί, καθώς η πτώση του Αναγνωστόπουλου ήταν πολύ άσχημη, ενώ η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, αρνήθηκε να παίξει στη συνέχεια, αφού ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Τελικά, ο αγώνας αναβλήθηκε για την επόμενη ημέρα, με τους «Εισβολείς» να ψηφίζουν «υπηρεσιακό» αρχηγό τον Στέλιο Χανταμπάκη. Nomads.

Όμως οι «Επίλεκτοι»ήταν αυτοί που πήραν την νίκη, κερδίζοντας το έπαθλο του μασάζ, ενώ ο Χανταμπάκης αναγκάστηκε να «δείξει» και τον τρίτο μονομάχο, που ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση