GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nomads: Ο αγώνας ασυλίας, η απουσία της Αλεξανδάκη και τα δάκρυα του Βασιλόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

«Επίλεκτοι» και «Εισβολείς» στο Nomads Μαδαγασκάρη έβαλαν τα δυνατά τους στο αγώνισμα ασυλίας, παρά τις απώλειες λόγω τραυματισμών...

«Επίλεκτοι» και «Εισβολείς» στο Nomads Μαδαγασκάρη έβαλαν τα δυνατά τους στο αγώνισμα ασυλίας, παρά τις απώλειες λόγω τραυματισμών που είχαν και οι δύο ομάδες. Ωστόσο, μόνο μια ομάδα κατάφερε να κερδίσει την ασυλία και να κρατήσει όλους τους παίκτες της στο παιχνίδι. Αυτή δεν είναι άλλη από την ομάδα των «Επίλεκτων».

Οι «Εισβολείς» μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, κλήθηκαν να ψηφίσουν τους δύο πρώτους μονομάχους. Αυτοί θα είναι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και η Μαριάννα Καλέργη.

Εν τω μεταξύ, «Επίλεκτοι» και «Εισβολείς», συνάντησαν τον Σάββα Πούμπουρα, λίγο πριν τον αγώνα για την ασυλία της εβδομάδας. Εκεί, ο παρουσιαστής του Nomads, αναφέρθηκε και στην Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία παραμένει εκτός αγωνισμάτων, έπειτα από μια μικρή ταλαιπωρία με την υγεία της. «Να σας ενημερώσω ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι με πυρετό και μένει ακόμα εκτός. Θα έχουμε νέα μέσα στην ημέρα από τη γιατρό, οπότε σήμερα θα είστε αυτοί που είστε», ενημέρωσε τους παίκτες ο Σάββας Πούμπουρας.

Ωστόσο, η νίκη των «Επίλεκτων» στον αγώνα επικράτειας την Πέμπτη είχε και έπαθλο επικοινωνίας. Έτσι οι παίκτες κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με αρκετούς παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα χαράς και συγκίνησης.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος «λύγισε» όταν μίλησε με τη μητέρα του, η οποία και έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα με την υγεία της, έχοντας παλέψει με τον καρκίνο. «Είχα ένα άγχος για την υγείας της. Η μαμά μου έχει περάσει δύο φορές καρκίνο και είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο», είπε, όταν η μητέρα του ανακοίνωσε πως οι νέες της εξετάσεις ήταν αρκετά καλές για την υγεία της. «Το να φύγει η μαμά μου, είναι ίσως ο μεγαλύτερος φόβος που έχω στη ζωή μου», κατέληξε ο ηθοποιός, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Βίντεο: ΑΝΤ1, gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση