GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθώος ο Φρουζής στη "μικρή δίκη" της Novartis

Της Άννας Κανδύλη Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Φρουζής, πρώην αντιπρόεδρος τη...

Της Άννας Κανδύλη

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Φρουζής, πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, καθώς και ζευγάρι γιατρών, σε βάρος των οποίων είχε ασκηθεί ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για δωροδοκία και δωροληψία υπαλλήλου.

Οι κατηγορούμενοι είχαν απαλλαγεί σε πρώτο βαθμό, αλλά μετά την έφεση που άσκησε κατά της απόφασης η εισαγγελέας της έδρας στο Πλημμελειοδικείο Σερρών η υπόθεση έφτασε στο Εφετείο. Την αθώωσή τους είχε προτείνει νωρίτερα και η εισαγγελέας της έδρας.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική δίωξη στρεφόταν και κατά αλλοδαπών μελών του τότε Δ.Σ. της Novartis, ωστόσο έπαυσε εναντίον τους καθώς τα σχετικά έγγραφα δεν είχαν μεταφραστεί στις γλώσσες των κατηγορουμένων. Το συγκεκριμένο σκέλος της υπόθεσης έφθασε ως τον Άρειο Πάγο, όπου και ασκήθηκε αναίρεση, η οποία απερρίφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση