GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Σύλλογος Βουλιαρατών ναυλώνει λεωφορεία για την κηδεία του Κ. Κατσίφα...

Με ανάρτηση   της τη Νεολαία Βορειοηπειρωτών ανακοινώνει  ότι ο σύλλογος Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατών θα ναυλώσει λεωφορεία για όσους Ελλα...

Με ανάρτηση   της τη Νεολαία Βορειοηπειρωτών ανακοινώνει  ότι ο σύλλογος Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατών θα ναυλώσει λεωφορεία για όσους Ελλαδίτες επιθυμούν να παραστούν στην κηδεία του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ο Σύλλογος του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού έχοντας βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του συγχωριανού μας θεωρεί χρέος του να παρακινήσει όλους του Βουλιαρατινούς καθώς και τους φίλους να παρευρεθούν στην κηδεία του αγαπημένου μας Κώστα Κατσίφα.Για το λόγο αυτό ναυλώνει λεωφορεία από Αθήνα ώστε όσοι επιθυμούν να είναι παρών στη διαδρομή για την τελευταία κατοικία του παιδιού μας.

Το κόστος θα είναι 20€ για εισιτήριο με επιστροφή. Ευχαριστούμε θερμά γι’αυτή την προσφορά την εταιρεία του συγχωριανού μας Euro Interlines Komatas-tours.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση