GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O "θλιμμένος" Σαλβίνι απαντά στην πρώην του: Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι αποφάσισε να απαντήσει, μέσω των social media, στην πρώην συντρόφου του και παρουσιάστρ...

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι αποφάσισε να απαντήσει, μέσω των social media, στην πρώην συντρόφου του και παρουσιάστρια του ιταλικού δικτύου Rai Uno Ελίζα Ιζοάρντι, η οποία ανακοίνωσε τη Δευτέρα τον χωρισμό τους.

Ο γραμματέας της Λέγκα ανέφερε στο μήνυμα του: “Λόγω χαρακτήρα, αγωγής και σεβασμού δεν δημοσιοποίησα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει. Αγάπησα, συγχώρεσα, έκανα σίγουρα και λάθη αλλά πίστευα πάντα σε αυτό που έκανα. Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια”.

Αργά χθες το βράδυ, ανέβασε στο Instagram ακόμη μια φωτογραφία στην οποία κρατά λουλούδια και έγραψε: "Φίλοι μου, πάω στο κρεβάτι σίγουρα θλιμμένος αλλά ήρεμος. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση