GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξε ξανά τις πύλες του το θρυλικό κλαμπ του Playboy στην καρδιά του Μανχάταν - ΦΩΤΟ

Κουβαλώντας αναμνήσεις 65 χρόνων, επαναλειτουργεί εδώ και μερικές εβδομάδες το θρυλικό κλαμπ του Playboy που ίδρυσε ο εκλιπών Χιου...

Κουβαλώντας αναμνήσεις 65 χρόνων, επαναλειτουργεί εδώ και μερικές εβδομάδες το θρυλικό κλαμπ του Playboy που ίδρυσε ο εκλιπών Χιου Χέφνερ και παρέμεινε κλειστό εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες. 

Διατηρώντας το παραδοσιακό στυλ με αρκετές πινελιές μοντέρνου, το κλαμπ λειτουργεί στην καρδιά του Μανχάταν, στην 512 Δυτικά & 42η Οδό. Οι στολές των εργαζομένων φυσικά παραμένουν τα καθιερωμένα κουνελάκια αλλά αυτή τη φορά φέρουν την υπογραφή του Ιταλού σχεδιαστή Ρομπέρτο Καβάλι.

Στην είσοδο στον διάδρομο του κλαμπ υπάρχουν προθήκες με φωτογραφίες που έρχονται στην επιφάνεια για πρώτη φορά. Το κλαμπ εξυπηρετεί όσους επιθυμούν έναν καφέ μετά τη δουλειά, δείπνο για τους πιο απογευματινούς αλλά και χορό για τους ξενύχτηδες της Νέας Υόρκης. Το μενού επιμελείται ο βετεράνος του Nobu, Ρίτσι Νόταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση