GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χάμιλτον την pole position στο γκραν πρι της Βραζιλίας

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 στη Φόρμουλα Ένα Λιούις Χάμιλτον με Mercedes πήρε για 82η φορά στην καριέρα του την «πολ ποζίσιο...

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 στη Φόρμουλα Ένα Λιούις Χάμιλτον με Mercedes πήρε για 82η φορά στην καριέρα του την «πολ ποζίσιον» στο αυριανό γκραν πρι της Βραζιλίας, μετά τα επίσημα δοκιμαστικά που ολοκληρώθηκαν στην πίστα του Ιντερλάγκος στο Σάο Πάολο.

Πρόκειται για τον 20ο και προτελευταίο αγώνας της χρονιάς του παγκοσμίου πρωταθλήματος και θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Βρετανός οδηγός θα εκκινήσει πρώτος για 10η φορά φέτος, ενώ ήταν η 100η «πολ ποζίσιον» συνολικά για την ομάδα της Mercedes, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στους κατασκευαστές.

Τον Χάμιλτον ακολούθησε ο Γερμανός Σεμπάστιαν Φέτελ (Ferrari), ενώ στην 2η γραμμή εκκίνησης θα βρεθούν οι Βάλτερι Μπότας (Φινλανδία/Mercedes) και Κίμι Ραϊκόνεν (Φινλανδία/Ferrari), στην 3η οι Μαξ Φερστάπεν (Ολλανδία/Red Bull) και Μάρκους Έρικσον (Σουηδία/Sauber) και στην 4η γραμμή οι Σαρλ Λεκλέρκ (Μονακό/Sauber) και Ρομέν Γκροζάν (Γαλλία/Haas).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση