GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

POS! Πώς πήρε (και) τη σούπερ βίλα του Κωστόπουλου ο πρώην Mr Jumbo...

Όταν ο μέχρι πρότινος παντοδύναμος αντιπρόεδρος της Jumbo Ευάγγελος Παπαευαγγέλου «έσκαγε» 4.700.000 ευρώ για να αγοράσει την πολυτελέσ...


Όταν ο μέχρι πρότινος παντοδύναμος αντιπρόεδρος της Jumbo Ευάγγελος Παπαευαγγέλου «έσκαγε» 4.700.000 ευρώ για να αγοράσει την πολυτελέστατη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου στη Φιλοθέη, κανείς δεν περίμενε ότι τον νέο ιδιοκτήτη τον περίμενε μία δυσάρεστη δικαστική περιπέτεια.

Η έρευνα της Δικαιοσύνης απέδειξε ότι ο κ. Παπαευαγγέλου εμπλεκόταν σε μία μεγάλη κομπίνα, μαζί με στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, για την πώληση ακινήτων στην Ελλάδα, μέσω POS, σε Κινέζους τουρίστες !

Ο ίδιος είχε προχωρήσει και σε πλήθος αγορών ακινήτων  μεταξύ των οποίων και η βίλα Κωστόπουλου στη Φιλοθέη.
Το σπίτι του Π. Κωστόπουλου δεν βγήκε ποτέ σε πλειστηριασμό και παρέμενε όλα τα χρόνια στο στοκ των ακινήτων της Τράπεζας.

Η υπερπολυτελής αυτή βίλα βρίσκεται σε ένα απ’ τα καλύτερα σημεία της Φιλοθέης, έχει συνολική επιφάνεια 1.250τ.μ. και έχει κήπο 1,2 στρέμματα και πισίνα 68τ.μ.

Το σπίτι περιλαμβάνει 4 επίπεδα: Το υπόγειο με 528τ.μ., το ισόγειο με 280τ.μ., τον πρώτο με 253τ.μ. και τον δεύτερο με 182τ.μ.. Τον σχεδιασμός είχε κάνει ο αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της Jumbo κ. Παπαευαγγέλου είναι παντρεμένος με Μυκονιάτισα και είναι στην εταιρεία από το 1995 ενώ πριν από 6 χρόνια έκανε συνδικαιούχους τις κόρες του σε κοινές επενδυτικές μερίδες, μοιράζοντας στην κάθε μία 1.971.727 μετοχές απ’ την προσωπική επενδυτική του μερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση