ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Pubic Issue: ΟΧΙ από το 65% στη συμφωνία των Πρεσπών...

Share it:
Στη δημοσιότητα έδωσε η Public Issue το πρώτο μέρος της έρευνας για το Πολιτικό Βαρόμετρο του Νοεμβρίου, που αφορά στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής.
Σύμφωνα με τα ευρήματα, το 65% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι είναι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών , ενώ το 17% εμφανίζεται υπέρ. Ένα 5% αναφέρει ότι δεν τον αφορά, ενώ ένα 13% απαντά "ούτε υπέρ, ούτε κατά".

Αναφορικά με τη δημοτικότητα του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, αυτά εμφανίζεται αρνητική κατά 60% και θετική κατά 32%.

Επίσης, το 53% των ερωτηθέντων απαντά ότι έχει αρνητική γνώμη για τον Ζόραν Ζάεφ, ενώ το 28% δηλώνει ότι έχει θετική γνώμη.

Στο ερώτημα αν οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας έχουν καλυτερέψει, χειροτερέψει ή έχουν μείνει ίδιες σε σχέση με ένα χρόνο πριν, το 52% αναφέρει ότι έχουν χειροτερέψει, το 44% ότι έχουν παραμείνει ίδιες .

Στο ερώτημα “τι γνώμη έχετε για τον αμερικανό πρέσβη”, το 29% των ερωτηθέντων απαντά θετική, ενώ το 31% απαντά αρνητική.
Share it:
Reactions:

Δημοσκόπηση

Πολιτική

Πρώτη Σελίδα

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση