GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει δόγμα Πολάκη - Είναι ένα επικοινωνιακό κατασκεύασμα της ΝΔ

"Βρίσκω λογικό να υπάρχουν και εντός της Εκκλησίας διαφορετικές προσεγγίσεις, φόβοι και ερωτηματικά. Σημασία έχει να πρυτανεύσει μια...

"Βρίσκω λογικό να υπάρχουν και εντός της Εκκλησίας διαφορετικές προσεγγίσεις, φόβοι και ερωτηματικά. Σημασία έχει να πρυτανεύσει μια λογική με νηφάλιο τρόπο, να καθίσουμε, να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε ζητήματα που απασχολούν εδώ και δεκαετίες τις σχέσεις κράτους και Εκκλησίας. Αν αυτό το αναγνωρίσουμε ως το βασικό πρόβλημα στον πυρήνα του προβλήματος, νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε τον τρόπο σε όποιο βαθμό, να συμφωνήσουμε σε κοινά βήματα που θα είναι προωθητικά και θα είναι στη βάση του αμοιβαίου οφέλους με βάση τη λογική της διακριτότητας του κράτους από την Εκκλησία. Άρα όποιος θέλει θα βρει και τον τρόπο" δήλωσε ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Πολλά πράγματα δεν έχουν κατανοηθεί, έχουν παρεξηγηθεί, υπάρχει μια γενικευμένη ανασφάλεια σε μέρος του λαϊκού κλήρου, ότι κάποιοι ως εργαζόμενοι πια πετιούνται στον δρόμο, θα περάσουν σε ένα καθεστώς ανασφάλειας, αυτά δεν ισχύουν, σημασία έχει να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα σε μια πιo ορθολογική βάση. Και εδώ νομίζω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια, η πλευρά του Αρχιεπισκόπου το έχει αντιληφθεί και γι'αυτό υπήρξε και αυτή η κατ'αρχήν συμφωνία και στη βάση αυτής της συμφωνίας πορεύεται η Κυβέρνηση" συμπλήρωσε.
"Δεν υπάρχει δόγμα Πολάκη, το δόγμα Πολάκη είναι ένα επικοινωνιακό ευφυολόγημα-κατασκεύασμα της ΝΔ κατά κύριο λόγο, το οποίο είδαμε να υιοθετεί και ο κ. Παπαντωνίου προ ημερών και οδηγήθηκε στη φυλακή. Δεν κάνει καλό σε εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες αποτέλεσαν τους βασικούς πυλώνες του πάλαι ποτέ κραταιού δικομματικού συστήματος, να αντιμετωπίζουν μια διαδικασία η οποία κινείται από τη Δικαιοσύνη και μπορεί να λειτουργήσει εξυγιαντικά και να βοηθήσει στην ανόρθωση της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος να αντιμετωπίζουν αυτές τις διαδικασίες με τέτοιο τρόπο, φτιάχνοντας τέτοιου είδους κατασκευάσματα περί δικαιοσύνης, η οποία εκτελεί εντολές της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση δόγμα Πολάκη" τόνισε.
"Ειλικρινά εγώ σας λέω μετά βεβαιότητος ότι κανείς από την κυβέρνηση δεν γνώριζε τι γίνεται με τους λογαριασμούς του πρώην Πρωθυπουργού κ. Σημίτη, άλλωστε αν θυμάμαι καλά αυτή η υπόθεση πριν χρόνια είχε βγει στη δημοσιότητα" ανέφερε.
"Είναι έκδηλη η πολιτική αμηχανία της ΝΔ και της αντιπολίτευσης στο σύνολό της απέναντι σε μια κυβέρνηση, η οποία προσπάθησε να υλοποιήσει μια πολιτική που δεν ήταν δική της και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσον αφορά στις επιπτώσεις αυτής της πολιτικής στον κόσμο. Και αυτό το κατάφερε" δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης.
"Αν κρίνουμε με βάση το τι διαρρέει η αντιπολίτευση θα έπρεπε να είχαμε κάνει εκλογές εδώ και 2,5 χρόνια, αλλά βλέπετε ότι αυτή η προσδοκία διαψεύδεται συνεχώς" σχολίασε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση