GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρήγας για τον προπηλακισμό στο Πολυτεχνείο: Στους νέους ανθρώπους δεν πρέπει να δίνονται τέτοια μηνύματα

“Η παρουσία η δική μου έχει και μία συμβολική αξία, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πιστές στο Σύνταγμα και στη Δημοκρατία”, είπε ο αναπληρ...

“Η παρουσία η δική μου έχει και μία συμβολική αξία, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πιστές στο Σύνταγμα και στη Δημοκρατία”, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή, αναφερόμενος στον προπηλακισμό που δέχτηκαν στο Πολυτεχνείο.
“Νομίζω ότι αυτό το οποίο επιχείρησε μία ομάδα νέων ανθρώπων να μην επιτρέψει την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ εκεί, δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στη Δημοκρατία” σημείωσε ο κ. Ρήγας και πρόσθεσε:
“Όσοι τους καθοδηγούν πολιτικά, να σκεφτούν ότι σήμερα και όταν μέσα στη Βουλή νοσταλγοί της Χούντας και του Παπαδόπουλου υπάρχουν τέτοιες ενέργειες προσφέρουν κακές υπηρεσίες. Στην αντιπροσωπία ήταν άνθρωποι 70 και 80 ετών, οι οποίοι έχουν περάσει από τη Μακρόνησο, έχουν φυλακιστεί, έχουν δώσει και τη ζωή τους για τη Δημοκρατία στη χώρα μας παλεύοντας ενάντια στη Χούντα, δεν σεβάστηκαν ούτε αυτούς. Θεωρώ ότι στους νέους αυτούς ανθρώπους δεν πρέπει να δίνονται τέτοια μηνύματα και να καθοδηγούνται με αυτό τον τρόπο.”
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση