GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμανατίδης: Στοχευμένες προσλήψεις στους τομείς της Υγείας και της Παιδείας

Στην εξαγγελία προσλήψεων στο Δημόσιο και τη συμφωνία Κράτους - Εκκλησίας αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης μιλώντας ...

Στην εξαγγελία προσλήψεων στο Δημόσιο και τη συμφωνία Κράτους - Εκκλησίας αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Υπάρχουν αναγκαιότητες σε συγκεκριμένους τομείς, όχι γενικά και αφηρημένα...Η προαιρετική μετάταξη από θέσεις οι οποίες πλεονάζει προσωπικό, μία υπηρεσία που λέει ότι μπορεί να φύγουν από εμένα και μία άλλη υπηρεσία ζητά προσωπικό και η δυνατότητα να πάει κάποιος εκεί καλύπτει τον εξορθολογισμό. Οι διαδικασίες προσλήψεων στο Δημόσιο είναι μέσα από τον ΑΣΕΠ και μέσα από νόμους”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αμανατίδης και πρόσθεσε:
“Στοχευμένες προσλήψεις στους τομείς της Υγείας και της Παιδείας, όπου έχει γίνει αφαίμαξη το προηγούμενο διάστημα. Αυτό μπήκε σαν δυνατότητα και σαν σχεδιασμός στα επόμενα δύο χρόνια”.
Σχετικά με τη συμφωνία Κράτους - Εκκλησίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανάφερε μεταξύ άλλων: “Η συζήτηση ουσιαστικά τώρα ξεκινάει και η κυβέρνηση προφανώς θα καθίσει και θα συζητήσει. Εάν καταλήξουν στη συμφωνία, θα πρέπει να γίνει μία συνολική συζήτηση, δηλαδή έχουμε χρόνο μπροστά μας, και στην οποία θα λυθούν όλα αυτά τα θέματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην λυθούν. Υπήρξε θεωρώ ένα ξάφνιασμα, ίσως δεν είχε ενημερωθεί ο σύνδεσμος των κληρικών, ωστόσο θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει κανένα θέμα”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση