GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Το τελευταίο εξάμηνο υπάρχει ένα κλείσιμο της δημοσκοπικής ψαλίδας

“Ο βασικός σχεδιασμός παραμένει η εξάντληση της τετραετίας, για πάρα πολλούς λόγους οι οποίοι έχουν αναλυθεί και που είναι τελικά σε όφελ...

“Ο βασικός σχεδιασμός παραμένει η εξάντληση της τετραετίας, για πάρα πολλούς λόγους οι οποίοι έχουν αναλυθεί και που είναι τελικά σε όφελος και της ίδιας της οικονομίας και των πολιτών. Νομίζω ότι η επόμενη περίοδος θα είναι πιο παραγωγική και για την κυβέρνηση, αλλά και για τον ίδιο τον κόσμο”, είπε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Το τελευταίο εξάμηνο σταθερά υπάρχει ένα κλείσιμο της δημοσκοπικής ψαλίδας. Ενώ, την ίδια στιγμή παραμένει σε υψηλά επίπεδα αυτός ο ενδιάμεσος, ο γκρίζος χώρος όπως τον λέμε τελευταία στις δημοσκοπήσεις, που κατά κύριο λόγο προέρχεται από ψηφοφόρους που είχαν στις προηγούμενες εκλογές ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ”, σημείωσε ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:
“Εγώ νομίζω ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις σε βάση της πολιτικής που παράγεται, που εφαρμόζεται και να υπάρξει αυτή η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η ανατροπή της σημερινής δημοσκοπικής εικόνας. Νομίζω ότι είναι πολύ νωπό ακόμα στη συνείδηση των πολιτών τι υπέστη η χώρα από το 2010 με ευθύνη του πάλαι ποτέ κραταιού δικομματισμού”.
Αναφερόμενος στις μαθητικές καταλήψεις ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε μεταξύ άλλων: “Εγώ νομίζω ότι όποιος αισθάνεται αλληλέγγυος στη βάση μίας πατριωτικής αντίληψης με τους χρυσαυγίτες, το μόνο που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί είναι σαν πατριώτης. Διότι, δεν θεωρώ ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία πατριωτική δύναμη, είναι μία πατριδοκάπηλη δύναμη. Το βασικό της πολιτικό προσωπικό είναι οι άνθρωποι οι οποίοι ήταν κατά το παρελθόν, αλλά και τώρα υμνητές της χούντας, που ως γνωστόν συνδέεται με την μεγαλύτερη εθνική προδοσία των τελευταίων δεκαετιών σε σχέση με την Κύπρο. Το προβληματικό σε αυτή την υπόθεση είναι σε σχέση με τη ΝΔ... Είναι επικίνδυνα ορισμένα πράγματα, όταν στο όνομα δήθεν του πατριωτισμού καλλιεργούν μία αντιπαλότητα απέναντι στη Δημοκρατία, την πολυφωνία. Δεν πρέπει να δίνουμε διαστάσεις που δεν υπάρχουν”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση