GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξιάδης: Η οικονομική κρίση είναι ακόμα εδώ και θα μας ταλαιπωρεί για πολύ καιρό

“Πολλά προβλήματα στην οικονομία ακόμα παραμένουν διότι τελείωσε η βαρβαρότητα της περιόδου των μνημονίων, δεν τελείωσε η οικονομική κρίσ...

“Πολλά προβλήματα στην οικονομία ακόμα παραμένουν διότι τελείωσε η βαρβαρότητα της περιόδου των μνημονίων, δεν τελείωσε η οικονομική κρίση”, είπε ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
“Η οικονομική κρίση είναι ακόμα εδώ και θα μας ταλαιπωρεί για πολύ καιρό ακόμα. Αν δεν ακολουθήσουμε μία συνετή οικονομική πολιτική υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσουμε να βγούμε. Εμείς κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βγούμε από την κρίση και αυτή η πολιτική που ακολουθούμε έχει αποτελέσματα”.
Σχετικά με την εξαγγελία προσλήψεων στο Δημόσιο, ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε μεταξύ άλλων: “Εμείς θέλουμε τις πολιτικές που κόστισαν στους πολίτες και την κοινωνία τα προηγούμενα χρόνια, όσο μπορούμε μέσα στο δημοσιονομικό πλαίσιο να ανακουφίσουμε τους πολίτες και την κοινωνία. Η ΝΔ και οι γύρω από αυτήν θέλουν ακριβώς το αντίθετο. Εμείς δεν είμαστε υπέρ ενός Δημοσίου που θα εξυπηρετεί οικονομικά και κοινωνικά συνδικαλιστικά ή άλλα συμφέροντα όπως γινόταν στο παρελθόν. Είμαστε υπέρ ενός Δημοσίου που θα είναι αποτελεσματικό και θα εξυπηρετεί τον πολίτη” και πρόσθεσε:
“Δεν έχουμε μία λογική προσλήψεων ή παράλογων ικανοποιήσεων πολιτικών ρουσφετιών... Δεν διεκδικούμε στο θέμα του Δημοσίου ένα Δημόσιο το οποίο θα υπηρετεί την εκάστοτε κυβέρνηση. Θέλουμε ένα Δημόσιο που θα υπηρετεί την κοινωνία. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν επαναλαμβάνουμε αυτό που έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Εμείς θέλουμε ένα κράτος χωρίς κομματικές και πολιτικές παρεμβάσεις”.
“Τα στοιχεία που βγήκαν είναι ότι έχει κλείσει οριστικά το θέμα των συντάξεων, έχουμε αύξηση στις τιμές των διαμερισμάτων το 2018 σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αυξήθηκαν 13,3 οι οικοδομικές άδειες τον Αύγουστο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Για τη φετινή χρονιά πάμε καλύτερα στην εισπραξιμότητα από ότι άλλες χρονιές” σημείωσε ο κ. Αλεξιάδης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση