GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρούτσης: Δεν υπάρχει πλεονασματικός προϋπολογισμός - Φτωχοί και εργαζόμενοι τα θύματα του ΣΥΡΙΖΑ

“Έρχονται 2,5 χρόνια μετά και μειώνουν τις εισφορές, πανηγυρίζουν χωρίς να έχει γίνει τίποτα σαν να μην έχει περάσει μία μέρα και η ΝΔ κά...

“Έρχονται 2,5 χρόνια μετά και μειώνουν τις εισφορές, πανηγυρίζουν χωρίς να έχει γίνει τίποτα σαν να μην έχει περάσει μία μέρα και η ΝΔ κάνει το αυτονόητο, ψηφίζει τη θέση της”, είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ και Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
“Είναι πολύ αρνητικό για έναν Πρωθυπουργό να λέει τροποποιημένα και χαλκευμένα στοιχεία. Η αποκλιμάκωση της ανεργίας στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2013, δεν το λέει ο Βρούτσης, το λέει η ΕΛΣΤΑΤ, το λέει η ΕΡΓΑΝΗ. Μην κοιτάτε που το κρύβει ο Τσίπρας και βγαίνει στη Βουλή και λέει ξεκίνησε η ζωή στην Ελλάδα από το 2015 και μετά, αυτά είναι παραμυθάκια και σανό. Στην ουσία στη χώρα μας έγιναν γενναίες διαρθρωτικές αλλαγές και πριν από την κυβέρνηση Σαμαρά, που είχαν πολιτικό κόστος. Τώρα θερίζει τους καρπούς των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων που έφεραν την αποκλιμάκωση. Δυστυχώς όμως η αποκλιμάκωση δεν γίνεται με σωστό τρόπο... Φτωχοί και εργαζόμενοι τα θύματα του ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά αυτή η ‘αριστερή’ αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ έκανε κακό στους φτωχούς και στους εργαζόμενους”, σημείωσε ο κ. Βρούτσης και πρόσθεσε:
“Ο ΕΦΚΑ δεν είναι πλεονασματικός, πρόκειται για λογιστική αλχημεία... Πλεόνασμα δεν μπορεί να υπάρξει όσο θα βάζει ο κρατικός προϋπολογισμός. Είναι αναδιανεμητικό το σύστημα και όσο είναι αναδιανεμητικό και βάζει ο κρατικός προϋπολογισμός, δεν μπορούμε να πάμε στη λογική ότι ο ΕΦΚΑ έχει πλεόνασμα. Αλλοίωσαν τα στοιχεία, φουσκώνουν έναν προϋπολογισμό, μετά δεν πληρώνουν συντάξεις, είτε μειώνονται οι συντάξεις κατά 35% και σου λένε δεν χάλασα τα λεφτά, άρα έχω πλεόνασμα. Είναι εικονική πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει πλεονασματικός προϋπολογισμός”.
“Πάντα ήμουν κατά των καταλήψεων. Δεν είμαι υπέρ των καταλήψεων και εγώ και η ΝΔ. Δεν λύνουν οι καταλήψεις τα προβλήματα. Είναι οξύμωρο το σχήμα ο Πρωθυπουργός της χώρας, που έκανε καριέρα και έγινε πολιτικός διαμέσου των καταλήψεων, να καταγγέλλει αυτό το οποίο χρησιμοποίησε για να ανελιχθεί πολιτικά... Δεν είναι κακό να υπάρχει και η φωνή η πατριωτική, δεν μπορείς να εξοβελίζεις οτιδήποτε πατριωτικό ακούγεται και να λες ότι αυτό δεν είναι καλό. Και όταν υποκινείται από την Αριστερά να είναι το ευλογημένο και το καλό. Εγκληματικό λάθος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβέρνησης που ωθεί να ταυτίσει όλο αυτό τον κόσμο, να τον στρέψει στη Χρυσή Αυγή. Το 75% των Ελλήνων είναι εναντίον της συμφωνίας παραχώρησης της Μακεδονίας μας. Είναι Χρυσή Αυγή;” διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και δήλωσε: “Ικανοποιήθηκα που είδα παιδιά να κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία, ζεσταίνεται και πάλι η καρδιά για την εθνική συνείδηση, την πατριωτική συνείδηση, την ξεχασμένη, την ταπεινωμένη, την κυνηγημένη από την πλευρά της Αριστεράς. Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ταυτίζει μία υγιή αντίδραση από κάποιους που αντιτίθενται στην πολιτική του και τους σπρώχνει στην Χρυσή Αυγή δεν διχάζει; Δηλαδή, οτιδήποτε κινείται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ είναι φασιστικό; Εγώ δεν χαρίζω αυτά τα παιδιά στην Χρυσή Αυγή”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση