GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταμάτης: Η κυβέρνηση πήγε να κάνει μία κίνηση ματ και τους βγήκε όπως πάντα πατάτα

“Οι δρόμοι που ακολουθεί η κυβέρνηση δεν οδηγούν στο καλύτερο, οδηγούν στο χειρότερο. Όταν εξαγγέλλει 35.000 προσλήψεις στον δημόσιο τομέ...

“Οι δρόμοι που ακολουθεί η κυβέρνηση δεν οδηγούν στο καλύτερο, οδηγούν στο χειρότερο. Όταν εξαγγέλλει 35.000 προσλήψεις στον δημόσιο τομέα, μόνο στο σωστό δρόμο δεν βαδίζει”, είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Όχι μόνο δεν κάνουν περικοπές για να κάνουν μία πιο σταθερή σχέση εργασίας στο δημόσιο, ανεβάζουν τον αριθμό χωρίς κανείς να μπορεί να τους ελέγξει και όλα αυτά γίνονται για να αποκτήσουν προεκλογική πελατεία. Να συμπτυχθεί το ελληνικό δημόσιο. Υπάρχει κανένας Έλληνας που διαφωνεί ότι πολλές φορές το ελληνικό δημόσιο χρησιμοποιεί μία διαδικασία χρονοβόρα και ταυτόχρονα πολυεπίπεδη που παιδεύει τον πολίτη και απαιτεί ταυτόχρονα πολύ προσωπικό... Δίνει ελπίδες στον κόσμο και ταυτόχρονα φορτώνει υποχρεώσεις στην επόμενη κυβέρνηση”.
Σχετικά με τη συμφωνία Κράτους - Εκκλησίας ο βουλευτής της ΝΔ ανάφερε μεταξύ άλλων ότι “απορώ πώς πήραν μία τόσο σοβαρή απόφαση εν κρυπτώ, χωρίς να αναλογιστούν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. Τα χρήματα που υποτίθεται ότι θα δοθούν για να πληρώνονται οι ιερείς ποιος θα τα δίνει; Ο Αρχιεπίσκοπος στους επισκόπους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα πληρώνουν τους ιερείς; Αυτό είναι προοδευτικό;… Ο ελληνικός λαός στη συντριπτική πλειονότητα του είναι θρησκευόμενος. Αυτό που λέει η Αριστερή κυβέρνηση είναι ότι εγώ θα απολύσω 10.000 κόσμου και θα δώσω λεφτά στον Αρχιεπίσκοπο να αρχίσει να προσλαμβάνει... Πήγαν να κάνουν μία κίνηση ματ και τους βγήκε όπως πάντα πατάτα, αυτό έγινε. Έχει δρόμο ακόμα”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση