GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεισμοπαθείς Βρίσας: Ενάμιση χρόνο μετά τον σεισμό και δεν έχει γίνει τίποτα

«Ενάμιση χρόνο μετά το σεισμό, δεν έχει γίνει τίποτα στη Βρίσα. Ενάμιση χρόνο τώρα, μόνο τα μισά σπίτια έχουν κατεδαφιστεί, Ό, τι δεν κατ...

«Ενάμιση χρόνο μετά το σεισμό, δεν έχει γίνει τίποτα στη Βρίσα. Ενάμιση χρόνο τώρα, μόνο τα μισά σπίτια έχουν κατεδαφιστεί, Ό, τι δεν κατέστρεψε ο σεισμός δεν θα το οικοδομήσει η γραφειοκρατία, διυλίζουν τον κώνωπα», δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο πρόεδρος των σεισμοπαθών της Βρίσας Νίκος Γκουγκούλιος.
«Σε μία μεγάλη καταστροφή, πρέπει να παίρνονται μεγάλες αποφάσεις και από ικανούς ηγέτες. Δεν είναι κατάσταση αυτή μετά από ενάμιση χρόνο να έχουν κατεδαφιστεί μόνο τα μισά σπίτια, να έχουν βγει μόνο δύο άδειες οικοδομής και να εκκρεμούν για 250 σπίτια. Μόνο δύο άτομα πήραν την πρώτη δόση ανέγερσης οικοδομής και 150 σπίτια ακόμα πρέπει να κατεδαφιστούν ενώ 300 σπίτια να επισκευαστούν. Ενάμιση χρόνο μετά και ακόμη θα... αποζημιωθούν», πρόσθεσε ο κ. Γκουγκούλιος.
Επίσης, ο πρόεδρος των σεισμοπαθών τόνισε ότι «έχει βγει ένα ποσό επιδότησης ενοικίου, οι άνθρωποι έχουν νοικιάσει σπίτια και οι περισσότεροι χρωστούν έξι και επτά μήνες ενοίκια στους ιδιοκτήτες γιατί κάθε τρεις μήνες να πρέπει να κάνουν τα ίδια χαρτιά».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση