GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο... Παρά Πέντε για sold out Πάριος - Γλυκερία

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Θα «πάντρευαν» τις δυνάμεις τους ο Γιάννης Πάριος και η Γλυκερία και δεν... θα έσπαγαν π...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Θα «πάντρευαν» τις δυνάμεις τους ο Γιάννης Πάριος και η Γλυκερία και δεν... θα έσπαγαν πόρτες; Οι δύο εξαιρετικοί τραγουδιστές μας με το που ξεκίνησαν να εμφανίζονται στο ζεστό Baraonda Music Hall βλέπουν... ουρές κόσμου να συρρέει να τους απολαύσει σε ένα πρόγραμμα που ...κλέβει παράσταση! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο σπουδαίος βάρδος και η χαρισματική ερμηνεύτρια δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας ένα «μενού» που προτείνει «Μόνο αγάπη» -αυτός είναι ο τίτλος του προγράμματος άλλωστε-. Πήγα, τους καταχάρηκα και σας προτείνω να σπεύσετε να τους χαρείτε και εσείς!

Ο «σαρωτικός» Γιάννης Πάριος στα καλύτερά του, προσφέρει ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε, προτρέποντας τον κόσμο να τραγουδήσει μαζί του έως το … ξημέρωμα. Τι φωνάρα και τι αμεσότητα! Μοναδικός και με ζηλευτή ενέργεια!

Η υπέροχη Γλυκερία δημιουργεί την δική της ατμόσφαιρα με δικά της τραγούδια αλλά και τραγούδια άλλων που έχει αγαπήσει ενώ στο πρόγραμμά της παρεμβάλλονται ντουέτα με τον Βασίλη Προδρόμου & τη Χριστιάννα Γαλιάτσου.

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές μας παρασύρουν με τις ερμηνείες τους και την παρουσία τους στη σκηνή σε όμορφα τραγούδια, δημιουργούν ένα κλίμα παρέας όπου όλοι τραγουδούν και διασκεδάζουν.

ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ

Ανάμεσα στους φίλους και θαυμαστές του βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια παρέα με τον Θανάση Αλευρά και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όπου δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε και να χειροκροτούν τους δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες τους οποίους επισκέφθηκαν και στα καμαρίνια για να τους συγχαρούν. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μάλιστα ανέβηκε στην σκηνή και χόρεψε ένα θεϊκό τσιφτετέλι καθώς τραγουδούσε η Γλυκερία, για να αποθεωθεί απ’ τον κόσμο! Να πάτε, αλλά επειδή είναι στο... Παρά Πέντε για sold out, πάρτε κανένα τηλέφωνο πριν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση