GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταε κβον ντο: «Ασημένια» η Γιακουμοπούλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21

Το 23ο μετάλλιο για το ελληνικό ταε κβον ντο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, κέρδισε στη Βαρσοβία η Άννα Γιακουμοπούλου, που κατέκτησ...

Το 23ο μετάλλιο για το ελληνικό ταε κβον ντο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, κέρδισε στη Βαρσοβία η Άννα Γιακουμοπούλου, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των -53 κιλών. Από τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές ξεχώρισε η πέμπτη θέση του Απόστολου Τάραμα στα -87 κιλά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία μέσα στο 2018 έχει κατακτήσει τρία μετάλλια σε G1 (Λουξεμβούργο ασημένιο, Αθήνα και Βελιγράδι χάλκινα), σημείωσε πέντε νίκες σε έξι αγώνες, φτάνοντας με πανηγυρικό τρόπο στη μεγαλύτερη έως τώρα διάκριση της καριέρας της. Η νεαρή πρωταθλήτρια στον πρώτο γύρο νίκησε 15-6 τη Μαρία Φιλίποβα από τη Ρωσία, ενώ προκρίθηκε στα προημιτελικά μετά τις νίκες με 23-3 και 21-4 επί της Λευκορωσίδας Μαζούρκεβιτς και της Ντεράλ από τη Δανία.

Στην οκτάδα, η Γιακουμοπούλου, η οποία στο τουρνουά της Σερβίας είχε αποκλείσει την Σέρβα «ασημένια» Ολυμπιονίκη του Ρίο Τιγιάνα Μπογκντάνοβιτς νίκησε με 8-5 την Σλοβάκα Μπρισκάροβα, ενώ προκρίθηκε στον τελικό μετά τη νίκη με 14-12 επί της Γερμανίδα Γκέμπελ. Στον τελικό γνώρισε την ήττα με 14-5 από τη Λετονή Ταρβίντα, η οποία στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών που έγινε στο Καζάν είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία.

Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση