GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με απώλειες έκλεισε η Wall Street

Με σημαντικές απώλειες έκλεισε σήμερα η Wall Street, με τις μετοχές των μεγάλων τεχνολογικών και βιομηχανικών εταιρειών να δέχοντα...

Με σημαντικές απώλειες έκλεισε σήμερα η Wall Street, με τις μετοχές των μεγάλων τεχνολογικών και βιομηχανικών εταιρειών να δέχονται πιέσεις καθώς τα ασθενή οικονομικά στοιχεία της Κίνας και η πτώση των τιμών του πετρελαίου ενίσχυσαν τις ανησυχίες για την παγκόσμια ανάπτυξη. Ο Dow Jones και ο S&P 500 μειώθηκαν 0,8% και 0,9%, αντίστοιχα, ενώ ο Nasdaq έκανε βουτιά 1,7%.

Ο τεχνολογικός δείκτης του S&P υποχωρούσε 1,9%, καθώς η μετοχή της Apple μειώθηκε 2,4%.Η μετοχή της Caterpillar, που θεωρείται βαρόμετρο για την παγκόσμια οικονομική δραστηριότητα, σημείωνε απώλειες 3,1%, ενώ ο ενεργειακός δείκτης του S&P υποχωρούσε 0,9% λόγω της πτωτικής τάσης της τιμής του αμερικανικού αργού.

Με φόντο τη σκληρή εμπορική διαμάχη μεταξύ της Ουάσιγκτον και του Πεκίνου, τα στοιχεία από την Κίνα έδειξαν ότι ο δείκτης τιμών παραγωγού μειώθηκε για τέταρτο συνεχόμενο μήνα τον Οκτώβριο, εν μέσω επιβράδυνσης της εγχώριας ζήτησης και της μεταποιητικής δραστηριότητας.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση