GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ισχυρή πτώση έκλεισε η Wall Street

Συνεχίσθηκε σήμερα το ξεπούλημα των μετοχών στο αμερικανικό χρηματιστήριο, καθώς οι ενεργειακές εταιρείες ακολούθησαν την πτώση τω...

Συνεχίσθηκε σήμερα το ξεπούλημα των μετοχών στο αμερικανικό χρηματιστήριο, καθώς οι ενεργειακές εταιρείες ακολούθησαν την πτώση των τιμών του πετρελαίου και οι αλυσίδες λιανικών πωλήσεων βυθίστηκαν μετά τις ανακοινώσεις ασθενών κερδών.

Ο Dow Jones έκλεισε με απώλειες 2,2%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωναν πτώση 1,8% και 1,7%, αντίστοιχα. Η μετοχή της αλυσίδας λιανικής Target βυθίστηκε 9,5%, καθώς τα κέρδη που ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών.

Αντίστοιχα, η μετοχή της αλυσίδας Kohl μειώθηκε 7,8%, με τις εκτιμήσεις των κερδών της για το 2018 να είναι πολύ χαμηλότερες των προσδοκιών. Ο S&P 500 και ο Dow Jones πέρασαν σε αρνητικό έδαφος για το 2018, ενώ ο Nasdaq υποχώρησε στο χαμηλότερο επίπεδο επτά μηνών.

Ο δείκτης ενεργειακών μετοχών του S&P σημείωνε απώλειες περίπου 3% καθώς οι τιμές του αμερικανικού αργού έκλεισαν με απώλειες 6,6%, εν μέσω ανησυχιών για την αύξηση της παγκόσμιας προσφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση