GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες καταγγελίες γονέων για το 102ο δημοτικό σχολείο: Είναι απαράδεκτο τα παιδιά μας να μην έχουν θέρμανση

Την έλλειψη θέρμανσης στο 102ο δημοτικό σχολείο Αθηνών κατήγγειλαν μέσω του Realfm 97.8 και της εκπομπής του Μάνου Νιφλή ο σύλλογο...

Την έλλειψη θέρμανσης στο 102ο δημοτικό σχολείο Αθηνών κατήγγειλαν μέσω του Realfm 97.8 και της εκπομπής του Μάνου Νιφλή ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

«Υπάρχει επικινδυνότητα στη λειτουργία του καυστήρα και γι΄αυτό δεν λειτουργεί. Πήγαμε στις υπηρεσίες του Δήμου και μας είπαν ότι είναι πολλά τα σχολεία που έχουν προβλήματα και πρέπει να περιμένετε. Η θέρμανση δεν μπορεί όμως να περιμένει, τα παιδιά μας δεν μπορούν να περιμένουν», τόνισε ο έφορος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 102ου δημοτικού σχολείου Αθηνών Παναγιώτης Σαλαπάτας.

«Παρά τις επιστολές της διευθύντριας, μείναμε χωρίς θέρμανση. Δεν θέλουμε κάποια προτεραιότητα, είναι απαράδεκτο να μην το έχουν φτιάξει», πρόσθεσε ο κ. Σαλαπάτας επισημαίνοντας ότι εκτός της θέρμανσης το συγκεκριμένο σχολείο αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα στις δομές του όπως «σκουριασμένα κάγκελα, υδρορροές» καθώς «η συντήρηση είναι ελλιπής και το κτίριο παλιό».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση