GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στην Κρήτη - «Έσβησε» αγγελούδι μόλις 11 ημερών

Με τον πιο τραγικό τρόπο φεύγει το 2018 για μια οικογένεια στην Κρήτη που έχασε το αγγελούδι της, μόλις 11 ημερών. Την είδηση επιβ...

Με τον πιο τραγικό τρόπο φεύγει το 2018 για μια οικογένεια στην Κρήτη που έχασε το αγγελούδι της, μόλις 11 ημερών.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο neakriti.gr ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Φανιουργιάκης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι βρίσκονται σε αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων του νεκρού νεογνού και ως εκ τούτου δεν μπορεί να πει περισσότερα.

Το κοριτσάκι ελληνικής καταγωγής μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ στις 19 Δεκεμβρίου σε πολύ σοβαρή κατάσταση, από ιδιωτική κλινική.

Από τότε νοσηλευόταν για μέρες στην Μονάδα Νεογνών, όπου και τελικά κατέληξε 11 μέρες αργότερα , την περασμένη Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία ενώ η κοινωνία της Κρήτης είναι μουδιασμένη αφού πρόκειται για τον τρίτο θάνατο μετά το θάνατο του βρέφους 11 μηνών που έσβησε μετά από κατάποση ξένου σώματος στον Κόκκινο Πύργο, «έσβησε» και το 6 μηνών βρέφους που υπέστη ανακοπή την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση