GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στα Χανιά: 13χρονη κατήγγειλε ότι την βίασαν

Το διάστημα που πέρασε στο σπίτι ατόμου του στενού οικογενειακού κύκλου, μετατράπηκε σε εφιάλτη για την 13χρονη, το περασμένο καλο...

Το διάστημα που πέρασε στο σπίτι ατόμου του στενού οικογενειακού κύκλου, μετατράπηκε σε εφιάλτη για την 13χρονη, το περασμένο καλοκαίρι στα Χανιά, όπως κατήγγειλε η ίδια στις Αρχές.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με απόλυτη προσοχή την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένας άνδρας αραβικής καταγωγής, μόνιμος κάτοικος Χανίων.

Μετά από σήμα της Interpol ο άνδρας προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση για ανάκριση ενώ οι Εισαγγελικές Αρχές έχουν ζητήσει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Ο άνδρας κατηγορείται για τον βιασμό 13χρονης κοπέλας, η οποία το περασμένο καλοκαίρι φιλοξενήθηκε για ένα διάστημα στο σπίτι του. Μετά την αναχώρησή της για το Βέλγιο, όπου κατοικεί, το γεγονός αποκαλύφθηκε και ξεκίνησε να “ξετυλίγεται το κουβάρι” της υπόθεσης.

zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση