GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών στα Χανιά - 13 συλλήψεις - ΦΩΤΟ

Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Χανίων, συλλαμβάνοντας 13 άτομα. Κατά τη ...

Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Χανίων, συλλαμβάνοντας 13 άτομα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του μεγαλύτερου εκ των συλληφθέντων, ενός 66χρονου άνδρα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-115 γραμμάρια κοκαΐνης,

-μικροποσότητα κάνναβης,

-2 ηλεκτρονικές ζυγαριές,

-χρηματικό ποσό των 1.550 ευρώ και

-2 κινητά τηλέφωνα

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ερεύνησαν υπαίθριο χώρο στο πατρικό σπίτι του 66χρονου, τον οποίο είχε διαμορφώσει σε κρυψώνα ναρκωτικών, όπου εντόπισαν και κατάσχεσαν άλλα 255 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των 19.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 66χρονος σε συνεργασία με έναν 47χρονο και έναν 41χρονο είχαν στήσει «επιχείρηση διακίνησης» ναρκωτικών ουσιών σε χρήστες του νομού Χανίων.

Μετά από την εξέλιξη αυτή ερευνήθηκαν τα σπίτια άλλων έξι συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν συνολικά:

-150 γραμμάρια ελαίου κάνναβης (χασισέλαιο),

-50 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη,

-το χρηματικό ποσό 9.690 ευρώ,

-περίστροφο,

-πιστόλι

-φυσίγγια και

-2 κυνηγετικά όπλα.

Επιπλέον κατασχέθηκαν τρία ΙΧ αυτοκίνητα που θεωρήθηκαν μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Οι 13 συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων ενώ την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Πηγή:cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση