GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο πλευρό της Τερέζα Μέι 158 βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος

Σύμφωνα με καταμέτρηση του Reuters, 158 βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην πρωθυπουργό πριν από ...

Σύμφωνα με καταμέτρηση του Reuters, 158 βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην πρωθυπουργό πριν από την ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης.
Η Μέι θα πρέπει να εξασφαλίσει απλή πλειοψηφία -158 σε σύνολο 315 βουλευτών- προκειμένου να παραμείνει ηγέτης των Συντηρητικών.
Μετά και την καταμέτρηση του BBC που δείχνει ότι η Μέι θα κερδίσει την ψηφοφορία, η λίρα σημειώνει άνοδο.
Από την πλευρά της η Βρετανίδα πρωθυπουργός, όταν ρωτήθηκε από βουλευτή της αντιπολίτευσηςαν θα προκηρύξει εκλογές ή ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit, τόνισε ότι δεν θα ήταν προς το συμφέρον της Βρετανίας η διεξαγωγή εκλογών
«Νομίζω πως οι εκλογές αυτήν την ώρα δεν θα ήταν προς το εθνικό συμφέρον, καθώς βρισκόμαστε στο μέσο των διαπραγματεύσεών μας», είπε χαρακτηριστικά η Μέι στη Βουλή των Κοινοτήτων.
Στο μεταξύ, τα γραφεία στοιχημάτων προβλέπουν ότι η πρωθυπουργός θα κερδίσει την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης την οποία προκάλεσαν βουλευτές του κόμματός της.
Τα γραφεία στοιχημάτων William Hil, Paddy Power και Ladbrokes δίνουν 86% πιθανότητες να κερδίσει η Μέι την ψηφοφορία για την ηγεσία της, αν και στο παρελθόν έχουν υπάρξει αστοχίες στις προβλέψεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση