GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Ουκρανία: 15χρονος έκανε "βουτιά θανάτου" ενώ τον χειροκροτούσε η μητέρα του - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας 15χρονος βρήκε τραγικό θάνατο,όταν πήδηξε από τον 14 όροφο πολυκατοικίας στην Ουκρανία. Το αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο που φορούσε ...

Ένας 15χρονος βρήκε τραγικό θάνατο,όταν πήδηξε από τον 14 όροφο πολυκατοικίας στην Ουκρανία. Το αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο που φορούσε δεν άνοιξε και το αγόρι έχασε τη ζωή του.

Το ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει τον Bogdan Firsov να τολμά το άλμα, που έμελλε να τον οδηγήσει στον θάνατο, ενώ τον επευφημούν ενήλικες, ανάμεσα στους οποίους και η μητέρα του.

Η μητέρα του προσπαθούσε να ενθαρρύνει το αγόρι να δοκιμάσει το αλεξίπτωτο που είχε φτιάξει στο σπίτι με σκοπό να ανεβάσουν το βίντεο στα social media.

Έπεσε από ύψος 43 μέτρων. Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι αν και είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, κανείς δεν προσπάθησε να τον σταματήσει, μόνο τραβούσαν βίντεο.

"Έγινε μπροστά στα μάτια μου. Το αγόρι πήδηξε φορώντας το αλεξίπτωτο. Χτύπησε στο έδαφος με την πλάτη. Ήταν πολύ σκληρό το θέαμα" ανέφερε.

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση