GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κόλαση» στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς - Άγριες συμπλοκές με τραυματισμό ενός 16χρονου - ΒΙΝΤΕΟ

Συμπλοκές σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, στην συμβολή των οδών Μακεδονίας με Καραμανλή. Σύμφωνα με τις πρώτ...

Συμπλοκές σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, στην συμβολή των οδών Μακεδονίας με Καραμανλή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα 20-30 ατόμων με ξύλα και κράνη κινήθηκαν προς την περιοχή του σχολείου. Ακολούθησαν συμπλοκές με μαθητές στους παρακείμενους δρόμους.

Αποτέλεσμα των άγριων συμπλοκών μεταξύ των μαθητών ήταν ένας τραυματίας που παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για έναν 16χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με κάκωση στο κεφάλι στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συμπλοκές σημειώθηκαν και την Τετάρτη μεταξύ μαθητών του σχολείου την ώρα του σχολάσματος. Υπενθυμίζεται ότι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ είχαν εμπλακεί στο επεισοδιακό σχολικό πρωτάθλημα με το ξύλο στον αγώνα με το 16ο ΓΕΛ στην Ξηροκρήνη.
Από τις συμπλοκές τότε, τον περασμένο Μάρτιο, τραυματίστηκαν δυο άτομα. Συνολικά η αστυνομία είχε συλλάβει 17 άτομα, ηλικίας 16-19 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση