GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόπειρα αυτοκτονίας από 16χρονη - Δεν άντεξε την πίεση των γονιών της για τον αποτυχημένο γάμο της

Μία 16χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει βουτώντας στο κενό από την ταράτσα του πατρικού σπιτιού της, ενώ φαίνεται πως προχώρησε σ...

Μία 16χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει βουτώντας στο κενό από την ταράτσα του πατρικού σπιτιού της, ενώ φαίνεται πως προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα γιατί δεν άντεξε την πίεση των δικών της που την κατηγορούσαν για τον αποτυχημένο γάμο της, πριν από δύο χρόνια με τον ξάδερφό της.

Η έφηβη νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου της πόλης Αρσάλ στον Λίβανο.

Εξαναγκάστηκε να παντρευτει τον ξάδερφό της όταν διαλύθηκε ο προηγούμενος αρραβώνας του. Οργάνωση γυναικείων δικαιωμάτων κατήγγειλε ότι ο άνδρας τη χώρισε δύο χρόνια μετά με τη δικαιολογία ότι δεν τα πήγαιναν καλά. Όταν επέστρεψε στο πατρικό της, της απαγόρευσαν να πηγαίνει στο σχολείο και της επέρριψαν την ευθύνη για τη διάλυση του γάμου, κάτι που τους ντρόπιασε, όπως έλεγαν, στην τοπική κοινωνία.

Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το δράμα των εφήβων που εξαναγκάζονται σε γάμους παρά το νεαρό της ηλικίας τους και την τραγική τους μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση