GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δώρο" ζωής από τους γονείς 17χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Μία γενναία απόφαση πήραν οι γονείς του 17χρονου όταν έμαθαν πως η κατάσταση της υγείας του είναι μη αναστρέψιμη. Παρά τον πόνο το...

Μία γενναία απόφαση πήραν οι γονείς του 17χρονου όταν έμαθαν πως η κατάσταση της υγείας του είναι μη αναστρέψιμη. Παρά τον πόνο τους, πήραν την απόφαση να δεχθούν την πρόταση των γιατρών για την δωρεά οργάνων του παιδιού τους.

Ο 17χρονος στις 12 Νοεμβρίου τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που κινούταν με τη μοτοσικλέτα του στο Τσαλικάκι, στο Γάζι. Έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του κι έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα.

Ο άτυχος νεαρός υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πριν λίγες ημέρες οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά του πως η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη καθώς είναι κλινικά νεκρός.

Ήδη έχει ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων που αναμένεται να ελέγξει τα όργανα του άτυχου νέου ώστε να αποφασιστεί ποια μπορούν να μεταμοσχευθούν.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση