GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσε η υπόθεση κακοποίησης του 19χρονου κρατούμενου στις φυλακ...

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσε η υπόθεση κακοποίησης του 19χρονου κρατούμενου στις φυλακές Αυλώνα, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλουδη, στην Ρόδο.

Συγκεκριμένα, η Ξένη Δημητρίου παρήγγειλε σε εισαγγελικό λειτουργό να διερευνήσει ποινικά και πειθαρχικά την διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων στην υπόθεση της κακοποίησης του 19χρονου μέσα στο κελί του στις φυλακές Αυλώνα και να αξιολόγηση το βίντεο το οποίο ελήφθη από άλλους κρατούμενους και προβλήθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Πάντως, και ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου σε δηλώσεις του έχει αναφέρει ότι έχει διαταχθεί πειθαρχική και ποινική έρευνα για τον ξυλοδαρμό του κρατούμενου Α.Λ., 19 ετών.

Επίσης, ο κ. Καλογήρου στις δηλώσεις του ανέφερε ότι «ο κρατούμενος εκτός του ιατρικού ελέγχου, υπεβλήθη, μετά από σχετική παραγγελία και σε ιατροδικαστική εξέταση, με αρνητικό αποτέλεσμα ως προς την ύπαρξη ευρημάτων βιασμού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση