GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαστροπός ετών 19 συνελήφθη στην Καρδίτσα

Ένας 19χρονος συνελήφθη στην Καρδίτσα και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας. Ειδικότερα, όπως ...

Ένας 19χρονος συνελήφθη στην Καρδίτσα και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 19χρονος προήγαγε στην πορνεία 18χρονη, έναντι χρηματικού αντιτίμου.
Ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης, αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στον προκαθορισμένο χώρο συνάντησης, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 18χρονη. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, το οποίο ήταν προσημειωμένο, ακινητοποιήθηκαν ο 19χρονος και η 18χρονη.
Το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό κατασχέθηκε, ενώ από την κατοχή του 19χρονου κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.
Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 18χρονης, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.
Πηγή: Thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση