GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου πάνω στο σίδερο με το οποίο χτύπησαν την Ελένη Τοπαλούδη

Τα δαχτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου, του ενός εκτων δύο φερόμενων δραστών του βιασμού και δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλού...

Τα δαχτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου, του ενός εκτων δύο φερόμενων δραστών του βιασμού και δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδης στη Ρόδο, εντοπίστηκαν στο σίδερο με το οποίο δέχτηκε ισχυρά χτυπήματα η άτυχη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, τα δαχτυλικά αποτυπώματα και των δύο δραστών, καθώς και γενετικό υλικό, βρέθηκαν στο δωμάτιο όπου έλαβε χώρα ο βιασμός και ξυλοδαρμός, ενώ από τα ευρήματα καθίσταται σαφές ότι δεν υπήρξε τέταρτο άτομο ούτε στον τόπο του εγκλήματος ούτε στο βαν με το οποίο η φοιτήτρια μεταφέρθηκε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, τα χτυπήματα που δέχτηκε με το σίδερο η 21χρονη ήταν ικανά να την σκοτώσουν, αν δεν είχε μεσολαβήσει πνιγμός, καθώς οι δύο δράστες δεν την πήγαν στο νοσοκομείο -όπως επανειλημμένα τους ζητούσε η 21χρονη- αλλά την πέταξαν στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση