GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΛΑΦΟΣ για το υπ. Υγείας! Παραιτήθηκε το Επιστημονικό Συμβούλιο του νοσ. Ζακύνθου

Σοβαρό πρόβλημα για τη Κυβέρνηση αλλά και για τη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αποτελεί η σύσσωμη παραίτηση του Επιστημονικού Συ...


Σοβαρό πρόβλημα για τη Κυβέρνηση αλλά και για τη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αποτελεί η σύσσωμη παραίτηση του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Τα συνδικαλιστικά όργανα και το Επιστημονικό του Νοσοκομείου είχαν καταγγείλει πολλές φορές τα προβλήματα αλλά και την υποστελέχωση του Νοσοκομείου και ζητούσαν άμεσα την αντιμετώπιση τους. Αντί λοιπόν η πολιτική ηγεσία να ενσκήψει στα προβλήματα και να προσπαθήσει να βρει λύση στοχοποίησε τα άτομα και τα συνδικαλιστικά στελέχη του Νοσοκομείου που τα αναδείκνυαν.

Στην απόφασή τους, μάλιστα, τα μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου μιλούν για «αξιοποίηση» και διαστρέβλωση αποφάσεών του από άτομα εκτός νοσοκομείου προκειμένου να «εξυπηρετήσουν αλλότριους στόχους και πολιτικές σκοπιμότητες» ενώ σύμφωνα με το επιστημονικό συμβούλιο οι ενέργειες αυτές «υπονομεύουν την λειτουργία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση