GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εφιάλτης» για 22 άτομα που κρατούνταν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Θεσσαλονίκη

«Αιχμάλωτοι» κρατούνταν 22 αλλοδαποί, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Εξοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς 29χρονος αλλοδαπός μαζί με του...

«Αιχμάλωτοι» κρατούνταν 22 αλλοδαποί, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Εξοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς 29χρονος αλλοδαπός μαζί με τους συνεργούς του, τους κρατούσαν με τη χρήση σωματικής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr, οι 22 όμηροι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Πυλαίας, ύστερα από κλήση που έγινε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης-Συκεών, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν και τον 29χρονο «εγκέφαλο» της απαγωγής και ομηρίας, όπως και τους συνεργούς του, οι οποίοι κρατούσαν τους 22 αλλοδαπούς με τη χρήση βίας, μέχρι συγγενικά τους πρόσωπα να καταβάλουν χρηματικό ποσό, προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί μπήκαν παράνομα στην χώρα μας από την ελληνοτουρκική μεθόριο, πληρώνοντας στους «διακινητές» ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ο καθένας. Οι συλληφθέντες είναι αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση