GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ετοιμότητα 3.500 στρατιωτικοί στη Βρετανία σε περίπτωση Brexit χωρίς συμφωνία

Μέτρα λαμβάνει η βρετανική κυβέρνηση για την περίπτωση που η χώρα αποχωρήσει από την ΕΕ χωρίς συμφωνία. Ο υπουργός Άμυνας της χώρα...

Μέτρα λαμβάνει η βρετανική κυβέρνηση για την περίπτωση που η χώρα αποχωρήσει από την ΕΕ χωρίς συμφωνία. Ο υπουργός Άμυνας της χώρας Γκάβιν Ουίλιαμσον δήλωσε στη Βουλή των Κοινοτήτων ότι 3.500 στρατιωτικοί θα τεθούν σε ετοιμότητα για το ενδεχόμενο να υπάρξει Brexit χωρίς συμφωνία.

Οι στρατιώτες αυτοί θα είναι σε ετοιμότητα για να στηρίξουν τις κυβερνητικές υπηρεσίες που θα εξέφραζαν μια τέτοια ανάγκη. Μέχρι στιγμής πάντως, πάντα σύμφωνα με τον υπουργό, δεν έχει διατυπωθεί κάποιο τέτοιο αίτημα.

Η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι αποφάσισε να επιταχύνει τις προετοιμασίες για την περίπτωση ενός Brexit χωρίς συμφωνία.

Ο Βινς Κέιμπλ, ο ηγέτης των φιλοευρωπαίων Φιλελεύθερων Δημοκρατών, σχολίασε ότι η κυβέρνηση "προσπαθεί να τρομάξει τους βουλευτές, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες με την απειλή μιας αποχώρησης χωρίς συμφωνία".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση