GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίτη ημέρα χάους στο Γκάτγουικ - Καταστρέφονται οι χριστουγεννιάτικες διακοπές 350.000 επιβατών - ΒΙΝΤΕΟ

Ξημέρωμα Παρασκευής άνοιξε και πάλι το Γκάτγουικ ενώ οι υπεύθυνοι του Γκάτγουικ ενημέρωναν ότι δεν έχει τελειώσει το θρίλερ με τα ...

Ξημέρωμα Παρασκευής άνοιξε και πάλι το Γκάτγουικ ενώ οι υπεύθυνοι του Γκάτγουικ ενημέρωναν ότι δεν έχει τελειώσει το θρίλερ με τα drone που κινούνται στον ουρανό παρενοχλώντας τις πτήσεις. Το απόγευμα της Πέμπτης, ο στρατός βγήκε στους δρόμους ενώ σκοπευτές, ελικόπτερα και 20 αστυνομικές μονάδες βρίσκονται στο κατόπι του χειριστή των drone σε ένα μάταιο ανθρωποκυνηγητό.

Οι Αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για έναν "οικολόγο μαχητή", ο οποίος προκάλεσε την αναστολή 760 πτήσεων. Θεωρούν ότι είναι οργανωμένος ειδικός και όχι κάποιος χομπίστας.

Από την Τετάρτη που ξεκίνησε το πρόβλημα, τα drone εμφανίστηκαν άλλες 50 φορές στον ουρανό και υπήρξαν φόβοι ότι μπορεί να παρενοχλούσε προσγείωση-απογείωση κάποιου επιβατικού αεροσκάφους και γι' αυτό αποφασίστηκε η αναστολή των πτήσεων.

Το χάος πάντως συνεχίζεται στο Γκάτγουικ που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Αγγλίας, ενώ αυτήν τη στιγμή περίπου 350.000 επιβάτες βλέπουν το όνειρό τους για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους να καταστρέφεται.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση