GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μίνας Αρναούτη: Πέρασαν 3 χρόνια... - ΦΩΤΟ

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σε δύο περίπου μήνες από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και προκάλεσε τον σοβαρό ...

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σε δύο περίπου μήνες από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της Μίνας Αρναούτη.

Η αποκατάσταση σιγά-σιγά ολοκληρώνεται με την 32χρονη να νιώθει ευγνωμοσύνη που στάθηκαν δίπλα της οι γιατροί.

Στην προσωπική της σελίδα στο facebook έγραψε: «Αποκατάσταση. Μια λέξη που θέλει υπομονή, πείσμα, θέληση και σωστές επιλογές. Πέρασαν 3 χρόνια. Μετά από 3 χρόνια μπορώ να πω πως τώρα είμαι όχι το κορίτσι που ήμουν αλλά πολύ κοντά σε αυτό. Έδωσα έναν αδιαμφισβήτητο αγώνα μέσα σε χειρουργικές αίθουσες, σε δωμάτια νοσοκομείων, έξω από γραφεία ιατρών σε αναμονή, σε εξετάσεις, σε φυσικοθεραπείες, με αγωνίες, με φόβους, με το ενδεχόμενο της αποτυχίας κάθε φορά να μου σφίγγει την καρδιά.

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ένα χειρουργείο με την θωρακοχειρουργο μου Καλλιόπη Αθανασιάδη για την οποία αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη γιατί ήταν και ο άνθρωπος που με ανέλαβε μετά το τροχαίο ατύχημα και μου έσωσε την ζωή. Μαζί της αυτή τη φορά στο χειρουργείο ήταν και η πλαστικός χειρούργος Μαρία Κοτρωτσιου.

Με ταυτόχρονη αποκατάσταση από τις ιατρούς έγινε αφαίρεση των υλικών που είχαν τοποθετηθεί στο θώρακα και έπειτα έγινε επανόρθωση και αποκατάσταση του μαστού που είχε υποστεί τραυματισμό και υπήρχε έλλειμμα, καθώς και του αριστερού μαστού για την ομοιομορφία, επιτυγχάνοντας έτσι ένα άρτιο αποτέλεσμα !! Είναι σημαντικό να νιώθεις εμπιστοσύνη, ασφάλεια και σιγουριά πως όλα θα είναι καλά μετά. Η ψυχολογία είναι το παν !

Στο τέλος κάθε περιπέτειας αφού ξεπεράσεις τον κίνδυνο και τα εμπόδια έρχεται η στιγμή που θες να νιώσεις γυναίκα, γυναίκα που αντιμετώπισε τις δυσκολίες, τις άφησε πίσω και συνεχίζει να ζει χωρίς όμως να μπορεί κάνεις να τις διαγράψει από την ψύχη της».

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση