GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη φυλακή ο 43χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του φίλου του

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 43χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του...

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 43χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του φίλου του αφού πρώτα έριχνε ισχυρά υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του πατέρα.

Ο 43χρονος στις 10 το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια, προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια ενώ νωρίς το μεσημέρι πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα, προτού οδηγηθεί τελικά στις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες και το μόνο που παραδέχεται ως αληθές στην όλη υπόθεση, είναι η φιλική σχέση με τον πατέρα της ανήλικης.

Ο 43χρονος, θα οδηγηθεί και την Τετάρτη στον ανακριτή με την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής καθώς κατά την επιχείρηση σύλληψής του από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση