GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τραγελαφική ληστεία... του στοίχισε ποινή 4 ετών

Μία όχι και τόσο συνηθισμένη περίπτωση ληστείας, κλήθηκε να δικάσει το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων στη Λαμία. Ο ληστής, κάτοι...

Μία όχι και τόσο συνηθισμένη περίπτωση ληστείας, κλήθηκε να δικάσει το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων στη Λαμία.

Ο ληστής, κάτοικος Καμένων Βούρλων, έκανε μια ληστεία – παρωδία που παραπέμπει μάλλον σε σενάριο ταινίας κωμωδίας, παρά δράσης!

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο κατηγορούμενος μπήκε σε διαμέρισμα με μαχαίρι, απειλώντας την ιδιοκτήτρια και αφαιρώντας φάκελο που περιείχε 5.000 ευρώ.

Ο ληστής όμως, επέλεξε να φορέσει αυτοσχέδια μάσκα που δεν έκρυβε το πρόσωπό του και αναγνωρίσθηκε αμέσως από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος. Η τελευταία μάλιστα τυγχάνει να είναι και γειτόνισσα αφού ο δράστης διέμενε στην ίδια πολυκατοικία!

Η υπόθεση όμως είχε και συνέχεια. Όπως είπε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, ήθελε τα χρήματα για να κάνει άμβλωση η γυναίκα με την οποία είχε σχέση και ήταν μάλιστα και παντρεμένη.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή.

Πηγή: lamiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση