GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΕΔΗΝ: Αυτές είναι οι τραγικές ελλείψεις σε 50 Κέντρα Υγείας της χώρας

Τις ελλείψεις σε 50 κέντρα Υγείας αγροτικού τύπου ανά τη χώρα καταγράφει η ΠΟΕΔΗΝ σε σχετική έρευνα που δημοσιεύει. Η ΠΟΕΔΗΝ διαπιστώνει «α...



Τις ελλείψεις σε 50 κέντρα Υγείας αγροτικού τύπου ανά τη χώρα καταγράφει η ΠΟΕΔΗΝ σε σχετική έρευνα που δημοσιεύει.

Η ΠΟΕΔΗΝ διαπιστώνει «απόλυτη εγκατάλειψη» σε κέντρα Υγείας που βρίσκονται ακόμη και σε χειμερινά τουριστικά θέρετρα με μεγάλη επισκεψιμότητα στις εορτές των Χριστουγέννων.

Επισημαίνει ότι ««βαπτίζουν οικογενειακό γιατρό τους λειψούς γιατρούς των Κέντρων Υγείας» επισημαίνοντας ότι για «έναν ολόκληρο δήμο 5.000 κατοίκων υπάρχει ένας γιατρός ο οποίος βρίσκεται εκεί ένα πρωινό την εβδομάδα».

Ταυτόχρονα υπογραμμίζει τις «τραγικές ελλείψεις ιατρών, νοσηλευτών, πληρώματα ασθενοφόρων και λοιπού προσωπικού, για εργαστήρια που δεν λειτουργούν, για δάπεδα στρωμένα με κατεστραμμένο αμίαντο, για ταβάνια που στάζουν νερά στις βροχές, για επιθέσεις στο προσωπικό και για Κέντρα Υγείας μέσα στο χιόνι χωρίς θέρμανση, χωρίς ιματισμό και υγειονομικό υλικό».

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την έρευνα της ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση