GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η μαρτυρία γειτόνισσας για τον 6χρονο που πνίγηκε με το λουρί του σκύλου - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της γειτόνισσας για την τραγωδία στο Π. Φάληρο όπου ένα 6χρονο παιδί πνίγηκε με το λουρί του σκύλου...

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της γειτόνισσας για την τραγωδία στο Π. Φάληρο όπου ένα 6χρονο παιδί πνίγηκε με το λουρί του σκύλου.

Σύμφωνα με την κ. Ελευθερία, «ήταν 3.30 το μεσημέρι και άκουσα κραυγές από το απέναντι σπίτι. Κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί. Είδα τη μητέρα του παιδιού να το κρατάει αγκαλιά. Το παιδάκι προσπαθούσε να πιάσει το λουράκι του σκύλου που ήταν κρεμασμένο. Είδα πάνω στο κρεβατάκι του το παιδικό τραπεζάκι αναποδογυρισμένο και κατάλαβα ότι είχε ανέβει στο τραπέζι».

«Έφυγε άδικα αυτό το παιδί, δεν μπορώ να το διανοηθώ. Την ώρα που είδα τη μαμά με το θείο του παιδιού και με χαρά μου έλεγαν ότι το παιδί ήταν καλά και αναπνέει, εκείνη την ώρα μάθαμε ότι το παιδί κατέληξε. Είναι τραγικό».

Δείτε το βίντεο από τον ANT1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση