GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινηματογραφική ληστεία - Έκλεψαν κοσμήματα αξίας 800 χιλιάδων δολαρίων από πολυτελές ξενοδοχείο

Οι αστυνομικές αρχές στο Κολοράντο των ΗΠΑ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τριών ανδρών που έκλεψαν κοσμήμα...

Οι αστυνομικές αρχές στο Κολοράντο των ΗΠΑ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τριών ανδρών που έκλεψαν κοσμήματα με διαμάντια αξίας 800 χιλιάδων δολαρίων από το λόμπι ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Άσπεν.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία ανέφερε ότι ένας από τους τρεις δράστες χρησιμοποίησε ένα κατσαβίδι για να ανοίξει την κλειδωμένη θήκη που βρίσκονταν τα κοσμήματα στο Little Nell Hotel περίπου στις 1 το πρωί. Στη συνέχεια έβαλαν το περιδέραιο και τουλάχιστον ένα δαχτυλίδι σε μία τσάντα και εξαφανίστηκαν.

Η May Selby, εκπρόσωπος του ξενοδοχείου, δήλωσε ότι " μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για τρεις άνδρες οι οποίοι δεν είναι πελάτες του ξενοδοχείου. Η αστυνομία του Άσπεν ανταποκρίθηκε άμεσα. Δεν έχουμε επιπλέον πληροφορίες, οι έρευνες συνεχίζονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση