GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτίναξη 8% των τιμών του πετρελαίου

Οι τιμές του πετρελαίου εκτινάχθηκαν σήμερα, καλύπτοντας μέρος των μεγάλων απωλειών τους που τις οδήγησαν σε χαμηλό επίπεδο 1,5 έτ...

Οι τιμές του πετρελαίου εκτινάχθηκαν σήμερα, καλύπτοντας μέρος των μεγάλων απωλειών τους που τις οδήγησαν σε χαμηλό επίπεδο 1,5 έτους, καθώς η πτώση τους θεωρήθηκε από τους επενδυτές υπερβολικά μεγάλη και γρήγορη.

Τόσο το μπρεντ όσο και το αμερικανικό αργό σημείωναν άνοδο περίπου 8%, αλλά είναι αβέβαιο αν το ξέσπασμα αυτό θα έχει συνέχεια, όταν επιστρέψουν όλοι οι χρηματιστές μετά την εορταστική περίοδο.

Το πετρέλαιο εγκλωβίσθηκε στην ευρύτερη αναταραχή των χρηματοπιστωτικών αγορών, καθώς η μερική αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών του αμερικανικού δημοσίου, η αύξηση των επιτοκίων και η εμπορική διαμάχη ΗΠΑ-Κίνας ανησύχησαν τους επενδυτές και ενέτειναν τις ανησυχίες για την παγκόσμια ανάπτυξη.

Η τιμή του αμερικανικού αργού σημείωνε άνοδο 3,60 δολαρίων ή 8,5% στα 46,13 δολάρια το βαρέλι, ενώ η τιμή του μπρεντ αυξάνονταν πάνω από 4 δολάρια ή 8% στα 54,49 δολάρια στις 9.29 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση