ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Εκτίναξη 8% των τιμών του πετρελαίου

Share it:

Οι τιμές του πετρελαίου εκτινάχθηκαν σήμερα, καλύπτοντας μέρος των μεγάλων απωλειών τους που τις οδήγησαν σε χαμηλό επίπεδο 1,5 έτους, καθώς η πτώση τους θεωρήθηκε από τους επενδυτές υπερβολικά μεγάλη και γρήγορη.

Τόσο το μπρεντ όσο και το αμερικανικό αργό σημείωναν άνοδο περίπου 8%, αλλά είναι αβέβαιο αν το ξέσπασμα αυτό θα έχει συνέχεια, όταν επιστρέψουν όλοι οι χρηματιστές μετά την εορταστική περίοδο.

Το πετρέλαιο εγκλωβίσθηκε στην ευρύτερη αναταραχή των χρηματοπιστωτικών αγορών, καθώς η μερική αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών του αμερικανικού δημοσίου, η αύξηση των επιτοκίων και η εμπορική διαμάχη ΗΠΑ-Κίνας ανησύχησαν τους επενδυτές και ενέτειναν τις ανησυχίες για την παγκόσμια ανάπτυξη.

Η τιμή του αμερικανικού αργού σημείωνε άνοδο 3,60 δολαρίων ή 8,5% στα 46,13 δολάρια το βαρέλι, ενώ η τιμή του μπρεντ αυξάνονταν πάνω από 4 δολάρια ή 8% στα 54,49 δολάρια στις 9.29 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Share it:
Reactions:

Οικονομία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση