GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι μπορείτε να αναδείξετε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αρχηγό στο All Star Game

«Ας κάνουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον πρώτο Έλληνα captain All-Star ομάδας». Αυτό το μήνυμα στα ελληνικά των Μπακς ήταν που ξεκ...

«Ας κάνουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον πρώτο Έλληνα captain All-Star ομάδας». Αυτό το μήνυμα στα ελληνικά των Μπακς ήταν που ξεκίνησε την... εκστρατεία για τον σταρ των «ελαφιών» και για κάτι που έμοιαζε ως ένα μακρινό όνειρο μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Μετά από δύο σερί παρουσίες στο μεγαλύτερο event του παγκόσμιου μπάσκετ, ο «Greek Freak» θα διεκδικήσει φέτος στα ίσα τον ρόλο του αρχηγού που θα προκύψει από την πλευρά της Ανατολής.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετακόμισε στη Δύση, οι Καουάι Λέοναρντ και Κάιρι Ίρβινγκ βρίσκονται λίγο πιο πίσω και ο Γιάννης, που διανύει μία τρομερή σεζόν στα... όρια του MVP (26,4 πόντοι, 12,8 ριμπάουντ, 5,9 ασίστ, 1,4 τάπες, 1,3 κλεψίματα ανά ματς). ενδέχεται να βρίσκεται σε ρόλο πρωταγωνιστή στο 68ο All Star Game της Σάρλοτ.

Πώς μπορεί να ψηφίσει κάποιος τον Αντετοκούνμπο:

Μέσω του NBA.COM/VOTE και τη συμπλήρωση της σχετικής λίστας.

Μέσω του NBA app (εφαρμογή).

Μέσω της Google, αρκεί να βάλει στην αναζήτηση «NBA VOTE» ή «NBA ALL STAR VOTE» ή απλά το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η διαδικασία του φετινού All Star Game βαδίζει στα περσινό άκρως πετυχημένο πλαίσιο. Ο αριθμός των ψήφων θα καθορίσει τους δύο αρχηγούς από τη Δύση και την Ανατολή, καθώς και τη... δεξαμενή των παικτών που θα λάβουν μέρος στο ASG.

Στη συνέχεια, όλοι θα μπουν σε ένα ειδικό draft, απ’ όπου και θα επιλέξουν οι δύο αρχηγοί για τη στελέχωση των ομάδων τους ανεξάρτητα από την περιφέρεια στην οποία αγωνίζονται.

Πέρυσι το draft των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά και όλοι αρκέστηκαν στην κοινή συνέντευξη των δύο σταρ που προετοίμασε και το έδαφος για ένα πραγματικά λαμπερό αγώνα, ο οποίος έδωσε ξανά λάμψη στο All Star Game.

Φέτος πάντως, η διαδικασία θα γίνει live και οι αρχηγοί θα επιλέξουν σε ζωντανή μετάδοση τους παίκτες στις ομάδες τους, με τους Έλληνες να επιθυμούν ο Αντετοκούνμπο θα κληθεί να διαλέξει αυτούς με τους οποίους θα διεκδικήσει τη νίκη στη Σάρλοτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση