GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bίντεο που σοκάρει - Γρονθοκόπησε την έγκυο σύντροφό του

Στη δημοσιότητα έδωσε μία έγκυος γυναίκα το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας όπου απεικονίζεται να δέχεται γροθιά από τον σύντροφό ...

Στη δημοσιότητα έδωσε μία έγκυος γυναίκα το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας όπου απεικονίζεται να δέχεται γροθιά από τον σύντροφό της.

Η 25χρονη Άσλει Μπουθ πέφτει στο πάτωμα από μία γροθιά του βίαιου συντρόφου της ο οποίος την εγκαταλείπει ανήμπορη να κλαίει από τον πόνο.

Η γυναίκα φέρει ένα κόψιμο στο πρόσωπο, πρησμένο τύμπανο και μώλωπες σε όλο της το σώμα, μετά την επίθεση στο σπίτι της στο Χάλιφαξ.

Ο άνδρας καταδικάστηκε για επίθεση σε κοινωφελή εργασία ενώ εκδόθηκαν και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, σύμφωνα με την αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ. Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο αλλά η Άσλεϊ το μοιράστηκε στο facebook μόλις σήμερα για να ευαισθητοποιήσει για τη βία κατά των γυναικών.

Το βίντεο από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση