GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλη η Γερονικολού με τον Τσιμιτσέλη: Έχω νεύρα σήμερα μαζί του - BINTEO

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου και αναφέρθηκε στον Γιάννη Τσιμι...

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου και αναφέρθηκε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Την περασμένη φορά που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή είχε βάλει στοίχημα με τη Ναταλία Γερμανού ότι όταν θα πήγαινε η Κατερίνα Γερονικολού θα έλεγε και για τη δική του παράσταση αλλά εκείνη το ξέχασε με την παρουσιάστρια να της λέει ότι ο ηθοποιός της χρωστάει 20 ευρώ.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Γερονικολού εξομολογήθηκε ότι είναι νευριασμένη με τον σύντροφό της. Ο λόγος; Τον έστειλε να πάρει δέντρο για να στολίσουν κι εκείνος πήρε έναν πολύ ψηλό. «Άσε με γιατί έχω νεύρα μαζί του. Του είπα να μας πάρει δέντρο και πήγε το πρωί ενώ κοιμόμουν και το έφερε και δεν χωράει στο ταβάνι και θέλει κόψιμο».

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση