GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επική εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι - BINTEO

Ήταν να μην βγει 5ος στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, ο Λιονέλ Μέσι μετά τη μυθική το...

Ήταν να μην βγει 5ος στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, ο Λιονέλ Μέσι μετά τη μυθική του εμφάνιση στην έδρα της Εσπανιόλ, χάρισε ακόμα ένα σόου στο ματς της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Λεβάντε και έδωσε ακόμα μια απάντηση σε όσους τον κατέταξαν τόσο χαμηλά.

Οι Καταλανοί επικράτησαν 5-0 εκτός έδρας και είναι πλέον στην 1η θέση και στο +3 από Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης που ακολουθούν.

Σε ό,τι αφορά καθαρά την αναμέτρηση, το σκορ άνοιξε στο 35' ο Σουάρες, αφού πρώτα ο Λιονέλ Μέσι έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα και από τη στιγμή που το παιχνίδι άνοιξε, άρχισε το εφιαλτικό βράδυ των γηπεδούχων. Πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43', ο Μέσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 47' κλείδωσε τη νίκη με ωραίο πλασέ στην κίνηση (3-0).

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο ίδιος έκανε το 4-0 ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ, ενώ στο 88' ήταν η σειρά του προωθημένου Πικέ να εκμεταλλευτεί την ασίστ του Αργεντινού και να διαμορφώσει το τελικό 5-0, στο πολύ άνετο βράδυ των Καταλανών.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση