GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορυφαίος στην Γαλλία ο Εμπαπέ

O Κιλιάν Εμπαπέ είναι παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και κάτοχος του πρώτου βραβείου «Ραϊμόν Κοπά» που θεσμοθετήθ...

O Κιλιάν Εμπαπέ είναι παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και κάτοχος του πρώτου βραβείου «Ραϊμόν Κοπά» που θεσμοθετήθηκε φέτος παράλληλα με τη «Χρυσή Μπάλα» και απονέμεται στον κορυφαίο νεαρό παίκτη του πλανήτη.
Ο 20χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε κορυφαίος Γάλλος αθλητής της χρονιάς, όπως προέκυψε από τη σχετική ψηφοφορία που διοργάνωσαν από κοινού το RTL και η Groupama.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο συγκέντρωσε το 56% του συνόλου του κόσμου που ψήφισε και το 55% όσων δήλωσαν φίλαθλοι. Ο Εμπαπέ άφησε πίσω του τον πρωταθλητή του διάθλου Μαρτίν Φουρκάντ, τον Αντουάν Γκριεζμάν, τον κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ στο δέκαθλο Κέβιν Μαγέρ και τον Ραφαέλ Βαράν.
Από την ίδια δημοσκόπηση προέκυψε πως το 68% των Γάλλων και το 72% των φιλάθλων εξέφρασαν την άποψη πως η κατάκτηση του Μουντιάλ στη Ρωσία από τους «πετεινούς» ήταν το σημαντικότερο γεγονός του 2018.
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση